top of page

Vw Touran

Цена: 

9,000

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.6.TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2010

 • Прва Регистрација: 2010

 • Поминато: 201,020 км

 • Менувач: Мануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page