top of page

Vw Tiguan

Цена: 

15,500

 • Боја: Темно сива

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 102кв/140кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2012

 • Регистрација: 12/2012

 • Поминато: 192,019km 

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page