top of page

Vw Tiguan

Цена: 

22,000

 • Боја: Бела

 • Каросерија: Платно Црна

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 110кв/150кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Регистрација: 01/2018 

 • Поминато: 186,118km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page