top of page

Vw T-Roc

Цена: 

23,500

 • Боја: Бела

 • Каросерија: SUV

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 110кв/150кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2020

 • Прва Регистрација: 2021

 • Поминато: 134,815 км

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page