top of page

Vw Passat

Цена:

8,500

 • Боја: Сина

 • Каросерија: Седан

 • Модел: 2.0

 • Мотор: 81кв/110кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2010

 • Прва Регистрација: 2010

 • Поминато: 246,069 км

 • Менувач: Мануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page