top of page

VW Jetta

Цена: 

9,500

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Платно 

 • Модел: 1.6 TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 201

 • Регистрација: 12/2012

 • Поминато: 199,081km 

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page