top of page

Vw Golf VI

Цена: 

8,800

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Седан

 • Модел: 2.0 

 • Мотор: 81кв/110кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2009

 • Прва Регистрација: 2009

 • Поминато: 193,652 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page