top of page

Vw Golf V

Цена: 

4,990

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.9

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Регистрација: 07/2017

 • Поминато: 221,251km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page