top of page

GOLF 6

Цена: 

6900

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.2 TSI

 • Мотор: 62кв/85кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Бензин

 • Година: 2012

 • Прва Регистрација: 2012

 • Поминато: 175.654 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page