top of page

GOLF 6

Цена: 

8800

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 102кв/140кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2010

 • Прва Регистрација: 2011

 • Поминато: 221.292 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page