top of page

Тоyota Auris

Цена: 

5,600€

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 2.0 D

 • Мотор: 93кв/125кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2008

 • Регистрација: 07/2008 

 • Поминато: 239,123km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page