top of page

Skoda Octavia

Цена: 

12,500

 • Боја:  Златна

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 2.0

 • Мотор: 110кв/150кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2016

 • Прва Регистрација: 2017

 • Поминато: 192,357 км

 • Менувач: Мануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page