top of page

SEAT LEON

Цена: 

10,500

 • Боја: Црна 

 • Каросерија: Црна и сива

 • Модел: 1.6 TDI

 • Мотор: 77kw/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2012

 • Прва Регистрација: 2013

 • Поминато: 177 030

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page