top of page

Seat Ibiza

Цена: 

2,800€

 • Боја: Темно сива

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.2

 • Мотор: 47кв/65кс

 • Цилиндри:

 • Гориво: Бензин

 • Година: 2004

 • Прва Регистрација: 2004

 • Поминато: 177,151 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page