top of page

Range Rover Evoque

Цена: 

24,500€

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Бела кожа

 • Модел: 2.0 ТDI

 • Мотор: 110кв/150кс

 • Цилиндри:

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Прва Регистрација: 2017

 • Поминато: 131,211 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page