top of page

Peugeot 3008

Цена: 

17,990

 • Боја: Кафена

 • Каросерија: Сув

 • Модел: 1.6 HDI

 • Мотор: 88кв/120кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Прва Регистрација: 2018

 • Поминато: 192,580 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page