top of page

Opel Corsa

Цена: 

Продадено

 • Боја: Сребрена

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.2 cool

 • Мотор: 59кв/80кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Бензин

 • Година: 2005

 • Регистрација: 07/2006 

 • Поминато: 131,000km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page