top of page

Opel Astra

Цена:​

11,990

 • Боја: Темно Сива

 • Каросерија: Седан

 • Модел: 1.6

 • Мотор: 81кв/110кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2018

 • Прва Регистрација: 2018

 • Поминато: 175,103 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page