top of page

Nissan Qashqai

Цена: 

7,800

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платно 

 • Модел: 1.5 ТDI

 • Мотор: 78кв/109кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2009

 • Прва Регистрација: 2010

 • Поминато: 224,000 км

 • Менувач: Mануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page