top of page

Nissan Qashqai

Цена: 

17,400

 • Боја: Бела

 • Каросерија: SUV

 • Модел: 1.5 DCI

 • Мотор: 85кв/116кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2020

 • Регистрација: 01/2021

 • Поминато: 132,000km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page