top of page

Mercedes Benz A-classa AMG

Цена: 

16,800

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Кожа 

 • Модел: .1.8 

 • Мотор: 81кв/109кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2014

 • Регистрација: 07/2014

 • Поминато: 198,588km 

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page