top of page

Mercedes E-Classa

Цена:

12,800

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Кожа Бела

 • Модел: 250

 • Мотор: 150кв/204кс

 • Цилиндри: 6

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2010

 • Прва Регистрација: 2010

 • Поминато: 243,056 км

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page