top of page

Mercedes C-class

Цена:

15,000

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Кожа

 • Модел: 220

 • Мотор: 125кв/170кс

 • Цилиндри: 6

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2013

 • Прва Регистрација: 2013

 • Поминато: 205,187 км

 • Менувач: Мануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page