top of page

Mercedes B-classa

Цена:​

5,500

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Бело Платно

 • Модел: 180 CDI

 • Мотор: 80кв/109кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2008

 • Прва Регистрација: 2008

 • Поминато: / км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page