top of page

Kola 1

Цена: 

1,000€

 • Боја: Сребрена

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.9 TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2006

 • Регистрација: 07/2006 

 • Поминато: 211,888km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page