top of page

Kia Sportage

Цена: 

12,990

 • Боја: Бела 

 • Каросерија: СУВ

 • Модел: 1.7 CRDI

 • Мотор: 85кв/115кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2014

 • Прва Регистрација: 2015

 • Поминато: 149.226 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page