top of page

KIA SPORTAGE

Цена: 

17,500

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 2.0 crdi

 • Мотор: 100кв/135кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Регистрација: 02/2017

 • Поминато: 206,543km 

 • Менувач: Мануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page