top of page

Kia Sportage

Цена: 

13,300

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.7  CRDI

 • Мотор: 85кв/115кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2014

 • Регистрација: 07/2014

 • Поминато: 210,020km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page