top of page

Golf VII

Цена: 

16,200

 • Боја: Црвена

 • Каросерија: Hatchback

 • Модел: 2.0ТDI

 • Мотор: 135кв/184кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2014

 • Прва Регистрација: 2015

 • Поминато: 214,013 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page