top of page

GOLF VII

Цена: 

13000

 • Боја: Темно Сива

 • Каросерија: Платно 

 • Модел: 1.6 TDI

 • Мотор: 81кв/110кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Прва Регистрација: 2017

 • Поминато: 217.852 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page