top of page

Golf VI

Цена:​

9,200

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Седан

 • Модел: 2.0

 • Мотор: 103кв/140кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2010

 • Прва Регистрација: 2010

 • Поминато: 191,499 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page