top of page

Golf V

ПРОДАДЕНО

 • Боја: Сребрена

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.9 TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2007

 • Прва Регистрација: 2007 

 • Поминато: 229,479 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page