top of page

Golf 5

Цена: 

5,500

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платно Црна

 • Модел:  1.9 TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2008

 • Регистрација: 12/2008

 • Поминато: 245,321km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page