top of page

Golf 5

Цена: 

5,100

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Платно Сива

 • Модел: 1.9 TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2007

 • Регистрација: 05/2007 

 • Поминато: 258,681km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page