top of page

Аudi Q5

Цена: 

21,900

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Црна 

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 130kw/177кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2013

 • Прва Регистрација: 2013

 • Поминато: 189,953km

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page