top of page

Аudi A6

Цена: 

16,500

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Платно Крем

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 130кв/177кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2012

 • Прва Регистрација: 12/2012 

 • Поминато: 230,779км

 • Менувач: Автоматик

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page