top of page

Аudi A4

Цена: 

22,000

 • Боја: Сива 

 • Каросерија: Црна 

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 110kw/150кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2017

 • Прва Регистрација: 2018

 • Поминато: 167,953km

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page