top of page

Audi A3

Цена: 

6,700€

 • Боја: Црна

 • Каросерија: Платни

 • Модел: 1.9 TDI

 • Мотор: 77кв/105кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2008

 • Регистрација: 09/2008 

 • Поминато: 254,581km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page