top of page

Audi A3

Цена: 

13,700

 • Боја: Бело

 • Каросерија:Седан

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 110кв/150кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2014

 • Регистрација: 09/2015 

 • Поминато: 240,662km 

 • Менувач: Автоматик 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page