top of page

AUDI A3

Цена:

9,800

 • Боја: Кафена

 • Каросерија: Hatchback

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 103кв/140кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2012

 • Прва Регистрација: 2012

 • Поминато: 183,657 км

 • Менувач: Мануел

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page