top of page

Audi A3

Цена: 

6,600

 • Боја: Бело

 • Каросерија: Платно

 • Модел: 1.6 TDI

 • Мотор: 66кв/90кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2010

 • Регистрација: 09/2010 

 • Поминато: 248,640km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page