top of page

Mercedes  C-classa

Цена:​

22,990

 • Боја: Сива

 • Каросерија: Седан

 • Модел: 180 CDI

 • Мотор: 85кв/116кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2016

 • Прва Регистрација: 2017

 • Поминато: 135,000 км

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page