top of page

За Нас

Вршиме увоз од Европа на повеќе познати брендови. Оставени возила од први газди во овластен сервис старо за ново со комплет историја и по можност прва фарба. За квалитетот даваме гаранција ...Позз и ве очекуваме да не контактирате..!!!

262438637_4430051897043204_1908032883297889649_n.jpg
bottom of page