top of page

Audi A4

Цена: 

10,800

 • Боја: Темно сива

 • Каросерија:Крем платно 

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 105кв/143кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2009

 • Регистрација: 07/2010 

 • Поминато: 228,000km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page