top of page

Аudi Q3

Цена: 

14,800

 • Боја: Бела

 • Каросерија: Црна 

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 103kw/140кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2012

 • Прва Регистрација: 2013

 • Поминато: 225,116km

 • Менувач: Рачен

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page