top of page

Audi Q3

Цена: 

20,500

 • Боја: Златна

 • Каросерија:Платно  

 • Модел: 2.0 TDI

 • Мотор: 110кв/150кс

 • Цилиндри: 4

 • Гориво: Дизел

 • Година: 2016

 • Регистрација: 07/2016

 • Поминато: 209,630km 

 • Менувач: Рачен 

 • Сашо: 071-260-636

 • Чаки: 078-262-727

bottom of page